Üdvözöljük weboldalunkon!       Cégünk 1997 óta foglalkozik hőszigetelő ipari PVC függönyök és lengőajtók forgalmazásával.
Egyedi méretre gyártott ipari függönyöket és lengőajtókat készítünk átlátszó, színes, sima vagy bordázott felületű, PVC szalagokból és táblákból. Függönyeink rendkívül széles körben alkalmazhatóak: Normál, vagy fagyálló szalagokból készültek, így egészen alacsony, akár
-50°C-os hőmérsékleten is kiválóan használhatóak, pl.: raktárak, üzemek, csarnokok nyílásaira, térelválasztásaira, hűtő kamrákra és hűtő autókra, kereskedelmi hűtőkre, istállókra…

PVC alapanyagaink megfelelnek az Európai Unió minden idevonatkozó elvárásainak és nem tartalmazzák az EU által betiltott egészségre káros DOP/DEHP lágyítókat.
A folyamatosan növekvő energia árak mindenki számára jelentős kiadással járnak.
Ezen kiadások csökkentésére kínálunk egy jól bevált és rugalmas megoldást a cégünk által forgalmazott termékekkel.
Azon cégeknek ajánljuk termékeinket, akik figyelmet fordítanak az energiaköltségeik csökkentésére, az alkalmazottaik munkakörülményeinek javítására és egészségük megőrzésére, ami a komfortérzet növelése mellett kihathat a termelékenység pozitív alakulására is. Mindezek mellett ipari függönyeink igényes megjelenést biztosítanak a vásárlóik számára, ezzel bizalmat és elismerést keltve termékeik minőségével kapcsolatban.