Despărţirea de spaţiu prin benzi şi table din PVC       

 

În magazine şi hale există perioade când pentru anumite proceduri de muncă (de ex. ambalare produs finit) trebuie despărţit un spaţiu mai mic încălzit angajaţilor, în timp ce cealaltă parte a clădirii nu va fi încălzită. Poate fi necesar şi faptul ca stocul de marfă să fie depozitat în condiţii de răcire.

Aceste delimitări de spaţii pot fi realizate în mod uşor cu ajutorul sistemelor de despărţire a spaţiului din PVC. Chiar dacă veţi dori să închideţi o parte din hală, să asiguraţi mediu de muncă încălzit angajatorilor, sau să răciţi o parte a magazinului pentru un stoc de marfă decizia cu privire la un despărţitor de spaţiu industrial este o idee excelentă.

Perdelele de despărţire a spaţiului industrial din benzi de o lăţime de 100, 200, 300, 400 mm sau din tablă de o lăţime de 1000 şi 1200 mm asigură o izolare mai bună, iar combinat cu benzi închiderea poate fi accesibilă pe oricare porţiune.

Prin perdelele de despărţire a spaţiului este asigurată manipularea mărfii prin personal pietonal, cu maşini manuale sau prin stivuitor.

În afară de avantajul economic al perdelelor industriale trebuie evidenţiat şi performanţa angajaţilor şi prin aceasta va creşte şi productivitatea în mod semnificativ pe un spaţiu închis de curent şi temperat, decât într-un spaţiu rece fără încălzire.

Pentru uzinele din industria alimentară pot fi comandate şi benzi speciale contra insectelor.

Avantajele utilizării perdelelor industriale:

  • consum redus de energie: va fi nevoie de temperare doar în locurile despărţite.

  • protecţia sănătăţii: angajaţii nu lucrează în curent şi în frig, astfel scade riscul de îmbolnăvire,

  • Protecţie contra prafului: prin perdelele poate fi exclusă o cantitate mare de praf.

  • Protecţie antifonică: în funcţie de tipul perdelei efectul de zgomot poate fi redusă chiar şi cu 25-35 dB.   

 

FORMULAR - cerere ofertă