Bun venit pe siteul nostru!
 


Firma noastră se ocupă din 1997 cu perdele din PVC şi uşi batante industriale şi termoizolante.

Producem perdele din PVC şi uşi rabatabile industriale pe măsuri individuale, din bandă PVC şi tablă transparentă, colorată, cu suprafaţă netedă sau striate. Perdelele noastre pot fi utilizate în mai multe locuri:  sunt fabricate in benzi normale sau rezistente la îngheţ, şi astfel pot fi utilizate şi la temperaturi foarte joase, de până la -50 C grade, e ex. în depozite, uzine, deschiderile unor hale, ca despărţire de spaţiu, pentru racorirea si mentinerea higrometriei in camere frigorifice şi echipamente frigorifice, climatizare comerciala, grajduri...

Materiile prime PVC corespund cerinţelor Uniunii Europene şi nu conţin acei emolienţi DOP/DEHP, care sunt nocivi asupra sănătăţii şi interzise de UE.

Preţurile în creştere a energiei sunt cheltuieli importante pentru toţi. Pentru a reduce aceste cheltuieli vă oferim o soluţie flexibilă şi eficientă prin produsele noastre distribuite de firma noastră.

Recomandăm produsele noastre firmelor care vor să-şi reducă cheltuielile lor de energie, să îmbunătăţească condiţiile de muncă ale angajaţilor şi menţinerea sănătăţii acestora, care prin senzaţia de conform poate favoriza evoluţia pozitivă a productivităţii. În afară de acestea perdelele noastre industriale oferă un aspect pretenţios clienţilor săi, şi prin aceasta încredere şi recunoaştere în privinţa calităţii produselor.